Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ..και τα του ΘΕΟΥ ΤΩ ΘΕΩ..

Επειδη αυτη η διαδυκτιακη στηλη προσπαθει να κανει την διαφορα ξεσκεπαζοντας ποτε αληθειες καλα κρυμενες και ποτε φανταχτερα ψεματα,ποτε λαθη και κολοτουμπες και ποτε πονηριες και σκοτεινα κολπακια,ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ διαβασαμε ενα αρθρο που αξιζει να διαβασετε και εσεις!
ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ
Αναρτήθηκε από τον/την xryshaygh στο Δεκεμβρίου 18, 2011 

ειναι ενα αρθρο πραγματικα αξιο λογου και γραμενο σιγουρα απο καποια κυρια που την ελληνικη γλωσσα γνωριζει,και πραγματικη εθνικιστικη συνειδηση και λογικη εχει,αλλα κυριως
εχει  ρομαντισμο πραγμα δυσκολο στις μερες που ζουμε,η προσωπικη μας αποψη λοιπον ειναι αυτη .και εχετε το δικαιομα αγαπητοι αναγνωστες να συμφωνησετε  η  να διαφωνησετε,εξ αλλου εδω δεν εχουμε αρχηγο που να απαγορευει την διαφωνια.καποιες παρατηρησεις ομως επι του κειμενου πιστευουμε πως ειναι απαραιτητες. λοιπον σε καποια σημεια του κειμενου γραφει....
  
1 ( Οι αλλαγές δεν είναι πάντοτε εύκολες, αλλά πάντοτε μα πάντοτε οδηγούν προς υψηλότερες δονήσεις. Να το θυμάστε αυτό όταν ο φόβος σας χτυπάει την πόρτα. Να το θυμάστε όταν διαβάζετε ή ακούτε άσχημα νέα. Όλα είναι θέμα οπτικής. Ο ρυθμός της εξέλιξης πηγαίνει ένα βήμα πίσω, δύο μπρος. Στο βήμα πίσω βρισκόμαστε. Αν είναι τελικά να χάσουμε πράγματα από την ύλη, τον λόγο τους θα έχουν. Δεν αγκιστρώνομαι με νύχια και με δόντια για να κρατήσω πράγματα, επιτρέπω στην αλλαγή να συμβεί έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη.)

αυτη η ενοτητα ειναι σαν να γραφτηκε για καποιον καποιον που και της δονησεις της αρχηγοκαρεκλας του φοβαται,και τα ασχημα νεα τα αποστρεφεται αλλα κυριως ειναι αγκιστρωμενος  ΚΑΙ με νυχια ΚΑΙ  με δοντια εμποδιζοντας καθε εξελιξη.μα το χειροτερο ειναι οτι κανει μονο βηματα πισω μαζι με κολοτουμπες  απαιτωντας να τα κανουν και ολοι γυρω του.αλλα ΚΑΙ καθε αλλαγη που δεν θα εχει μεσα το προσωπικο του ωφελος δεν επιτρεπεται.

2 ( Συμβαίνει μια μάχη, πάρτε τα όπλα που καλογυαλίζατε όλο αυτόν τον καιρό και τρέξτε προς τα ‘κει γελώντας! Είναι η δική σας στιγμή… η στιγμή για να γίνετε ένδοξοι! Και όταν επιστρέψετε στην Εστία, θα λέτε… «Ναι, εκείνη τη στιγμή που έγινε η στροφή, ήμουν εκεί! Ήμουν εκεί! Τί σπουδαίο! Συμμετείχα κι εγώ!» Και θα νιώθετε τόσο μα τόσο υπερήφανοι...)

εδω καλη και ρομαντικη μας κυρια ξυνετε πληγες..  ριχνετε γροθια στο μαλακο υπογαστρειο του αρχηγου σας, γιατι  κρυβετε στην εστια του οταν τα πραγματα γινονται δυσκολα...και δεν συμετεχει σε ΚΑΜΙΑ μαχη τις τελευταιες δεκαετιες με το καλογυαλισμενο του οπλο,αλλα κυριως δεν βλεπει πουθενα στροφες στην ακαμτη μονολιθικη του πορεια. πως αλλωστε να συμβουν ολα αυτα απο καποιον που εχει να μυρισει δακρυγονο απο τις αρχες του 1990 ? ενω λεει ολους τους αλλους κοροιδευτικα σουπερ ντουπερ επαναστατες,ετσι για να θυμουντε οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι.( ποιος δεν γελασε αλλωστε με την διακαιολογια της απαραιτητης παρουσιας του σε εγκαινια για να την κοπανησει απο τον αγ.παντελεημωνα λιγο πριν επιτεθουν τα ματ).
κατοπιν τουτων και με μεγαλη μας λυπη σας πληροφορουμε αγαπητη  οτι επειδη αυτα που λετε και αυτα που πιστευετε ειναι πολυ φωτεινα για καποιον που λατρευει τα σκοταδια,δεν σας βλεπουμε για πολυ καιρο να αποτελειται μελος του βασιλειου της δανιμαρκειας.....θα φυγετε και εσεις με μπολικες λασπες στην πλατη.
παντως και παλι μπραβο για το αρθρο αυτο.