Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΠΩΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΦΑΤΑΟΥΛΑ ?

Με αφορμη το αρθρο Ο Πινόκιο …. μισθωμένος «μελανοχίτωνας»
Αναρτήθηκε από τον/την xryshaygh στο Δεκεμβρίου 10, 2011 και δημοσιευσε στην σελιδα του ο σφουγγοκολαριος του φαταουλα και επιδοξου πολιτικαντη,προσπαθει να βρωμισει ολους οσους δεν ειναι υποτακτικοι του αφεντικου του.
λοιπον εχουμε  να  θεσουμε καποια ερωτηματα.. εφ οσον το αφεντικο του ειναι δημοσιο προσωπο και θελει να το πιστεψουν και οι αλλοι,ας απαντησει δημοσιοποιωντας ΣΤΟΙΧΕΙΑ και οχι με λογια ΠΩΣ και με ΠΟΙΑ ΕΣΟΔΑ ζει τοσα χρονια που ηγειται του κινηματος? ας δημοσιοποιησει την φορολογικη του δηλωση οπως κανει και ο τελευταιος βολευτης του κυνοβουλιου που κατηγορει... 

να μας πει πως τοσα χρονια που ειναι αρχηγος ΔΕΝ ΕΧΕΙ  ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ! ουτε καν εχει συρθει σε τμημα οπως τοσοι που ηταν η ειναι ακομα γυρω του?  γιατι ειναι τοσος κοσμος γυρω του   ειναι φορτωμενος με καταδικες και αναστολες ενω εκεινος ηταν και ειναι παντα καθαρος?
γιατι δεν εχει πατησει ΠΟΤΕ το ποδι του σε δικαστικη αιθουσα να συμπαρασταθει σε καποιον  που δικαζεται μονο στελνει αλλους? γιατι σε ΚΑΜΙΑ μαχη του πεζοδρομιου δεν ηταν ΠΟΤΕ παρων? και δεν θελουμε την γνωστη απαντηση (κοτζαμ αρχηγος θα παει εδω η εκει..) η (δεν πρεπει να δικαστει γιατι θα χαθει το κινημα) και αλλες τετοιες τριχες.
να αναρωτηθει πρωτα για αυτα ο συγγραφεας του κειμενου Θ.Π. η  καλυτερα Θ.Β.αφου πεταγεται σαν τον βεγγο μυστικο πρακτορα να υπερασπιστει την τιμη του αρχηγου του.αμα λοιπον εχει  απαντησεις για ολα αυτα ας τα δημοσιοποιησει...για να αποδειξει ποιος ειναι ο πινοκιο και ποιος ο τζεπετο
αμα οχι ?..ας παει στον ψυχιατρο william fry και στον κλίνικο ψυχολογο michael titze που επικαλειτε στο αρθρο του να τον κοιταξουν, αλλα και ο ιατρος παρασχακης κατι θα  βοηθησει αν τον χρειαστει..