Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΛΙΓΗ ΣΗΜΑΣΙΑ....

Τι κολημα ειναι αυτο που εχει φαει ο ( ισοβιος) αρχηγος ρε παιδια? πρεπει να βιωνει μερες τρελης ηττας και μερα με την μερα χανει την μπαλα.οσο δεν του δινουν σημασια οι δημοσκοποι τοσο πιο
πολυ μπαινει στην διαδικασια να τους παρακαλαει να του ριξουν εστω και ενα βλεμμα.
απο εκει που τους εβριζε και τους απειλουσε τωρα εχει γονατισει και τους εκλιπαρει να εχει και εκεινος λιγη ευνοια,λησμονωντας ποσο κομουνιστες εγκαθετοι και ανθρωποι του συστηματος ειναι .
σε μια προηγουμενη καταχωρηση στο blog μας ειχαμε αναφερθει σε κατι τετοιο...

ΟΙ «ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ» – ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!
Αναρτήθηκε από τον/την xryshaygh στο Ιουνίου 13, 2011Η περίπτωση του Γιάννη Μαυρή. Κατά μια… διαβολική σύμπτωση, όλοι σχεδόν οι δημοσκόποι στην Ελλάδα ανήκουν στην κομμουνιστική αριστερά! Έχουμε και λέμε: ο… μέγας διδάσκαλος Ηλίας Νικολακόπουλος (μέλος του διαβόητου ακροαριστερού «Κουριέλ Απαράτ»), Θεοδωρικάκος (πρώην γραμματέας της ΚΝΕ, Ρατζούνης (πρόεδρος σπουδάζουσας της ΚΝΕ) κ.λπ. Ίδια περίπτωση είναι και ο Μαυρής, της Public Issue, που εχθές παρουσίασε «δημοσκόπηση» στον ΣΚΑΪ, όπου «έθαβε» την Χρυσή Αυγή.
 
και ιδου πριν ο αλεκτωρ λαλησει τρις η κολοτουμπα εγενετω δοξαστε τον!!!
 
(Γιάννης Μαυρής, Διευθυντής Public Issue, σήμερα στον ΣΚΑΪ: “Μεγάλο ποσοστό του 2,5% που χάνει το ΛΑ.Ο.Σ πηγαίνει στην Χρυσή Αυγή”
Αναρτήθηκε από τον/την xryshaygh στο Δεκεμβρίου 8, 2011)

τωρα λοιπον που (βολευει) τον αρχηγο- μελισσανιδη οτι ειπε ο μαυρης  παει περιπατο  το ποιος ηταν και το ποιος ειναι και ολα οσα ασχημα εχουν προηγηθει,με λιγα λογια ξαφνικα εγινε αξιοπιστος!!ακομα και για αυτον τον νικολακοπουλο που τοσα και τοσα εχει γραψει για το (παρελθον του) επειδη ισως ειπε κατι που βολευε  εγινε και αυτος αξιοπιστος! ιδου λοιπον θαυμαστε τον...

(Ηλίας Νικολακόπουλος: «Φοβάμαι πως η Χρυσή Αυγή θα είναι παρούσα στις εκλογές»
Αναρτήθηκε από τον/την xryshaygh στο Δεκεμβρίου 6, 2011)

τα συμπερασματα δικα σας λοιπον για την ποιοτητα αυτου που με καθε τροπο σερνεται πισω απο τον
καθε (μεγα διδασκαλο του κουριελ αραμπατ... η  καθε κνιτη ) και ακολουθει σαν επαιτης να του πεταξουν κανενα νουμερακι απο τις κατα τα αλλα...καλπικες και στημενες δημοσκοπησεις.
οταν την ξεφτιλα την βαφτιζεις πολιτικη θεση ολα αυτα πολυ ευκολα να τα δικαιολογεις πρωταθλητη της κυβιστησης.

----Η κυβίστηση (κοινώς αποκαλούμενη και κωλοτούμπα) είναι άσκηση γυμναστικής αλλά και είδος ακροβατικού.----απαραιτητο προσον για καθε επιδοξο πολιτικο .