Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Τελικα πρεπει να αποφασισει ο ισοβιος αρχηγος αν  φταινε  η  δεν  φταινε οι δημοσκοποι  αν ειναι υποχειρια και πληρωμενοι απο τα κοματα  η εγκυροι και ηθικοι. απο περυσι τετοιο καιρο οταν (μυριστηκε) εκλογες και ακομα να ερθουν...ανοιξε ενα γαιτανακι με τις εταιριες δημοσκοπησεων, που εχει μπλεχτει και ο ιδιος σε τετοιο βαθμο που στο τελος εχει ξεχασει τι ελεγε και τι δεν λεει τωρα για αυτες.

Αναρτήθηκε από τον/την xryshaygh στο Ιουνίου 1, 2011
Καταγγέλλουμε δημόσια τις εταιρίες δημοσκοπήσεων και τα έντυπα που παραγγέλλουν τις έρευνες ότι παραποιούν βάναυσα τα πραγματικά στοιχεία των ερευνών και ότι παίζουν σκοτεινά πολιτικά παιχνίδια διαμορφώσεως της κοινής γνώμης. Πρόκειται για ξεκάθαρη νόθευση του δημοκρατικού πολιτεύματος με ψέματα και προπαγάνδα και ασφαλώς το λόγο έχει ο εισαγγελέας

Το «θαύμα» της VPRC και του περιοδικού ΕΠΙΚΑΙΡΑ: Έπεσε(…) η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μέσα στον μήνα Μάιο!  Αναρτήθηκε από τον/την xryshaygh στο Ιουνίου 2, 2011
Υπάρχει ένα περιοδικό, τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ και μία εταιρεία δημοσκοπήσεων η VPRC. Το περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ εκδίδει ο έμπιστος του καταστροφέα της Ελλάδος, Ανδρέα Παπανδρέου, και δανειστής της ροζ βίλας… Λιβάνης. Το περιοδικό αυτό στο τεύχος που κυκλοφορεί έχει μία δημοσκόπηση.

(μεσα σε μια μερα απο την ΝΟΘΕΥΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ και εισαγγελεα λεει ξεκαθαρα μεχρι ποιοι ειναι οι κακοι διωκτες του που τολμουν να καταγραψουν ποσοστο 1 με 1,5 %)

ΟΙ «ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ» – ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!
Αναρτήθηκε από τον/την xryshaygh στο Ιουνίου 13, 2011Η περίπτωση του Γιάννη Μαυρή. Κατά μια… διαβολική σύμπτωση, όλοι σχεδόν οι δημοσκόποι στην Ελλάδα ανήκουν στην κομμουνιστική αριστερά! Έχουμε και λέμε: ο… μέγας διδάσκαλος Ηλίας Νικολακόπουλος (μέλος του διαβόητου ακροαριστερού «Κουριέλ Απαράτ»), Θεοδωρικάκος (πρώην γραμματέας της ΚΝΕ, Ρατζούνης (πρόεδρος σπουδάζουσας της ΚΝΕ) κ.λπ. Ίδια περίπτωση είναι και ο Μαυρής, της Public Issue, που εχθές παρουσίασε «δημοσκόπηση» στον ΣΚΑΪ, όπου «έθαβε» την Χρυσή Αυγή.

(αλλαζει  τωρα μοτιβο και μιλαει για ολους σχεδον τους  δημοσκοπανθρωπους με αναφορες στις κομματικες τους καταβολες και πορειες,παντα ομως με γνωμωνα τα χαμηλα ποσοστα που δινουν!)
μετα λοιπον απο απειρες αναφορες στους δημοσκοπους  που ειναι αλλος ενας μοχθηρος εχθρος του
ερχομαστε στο σημερα.....

PUBLIC ISSUE, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΗΣ: Δημοσκοπήσεις και Χρυσή Αυγή
Αναρτήθηκε από τον/την xryshaygh στο Νοεμβρίου 21, 2011ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΗΣ:” Ο ΛΑΟΣ έχει διαρροές προς τη Χρυσή Αυγή…”Αρχίζουν σιγά-σιγά να το λένε οι δημοσκόποι. Μετά τον Χριστόφορο Βερναρδάκη της VPRC και ο Γιάννης Μαυρής της PUBLIC ISSUE δηλώνει σε συνέντευξήτου ότι είναι πολύ πιθανόν να έχει υποεκτιμηθεί το ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

εγινε θαυμα! εγινε θαυμα! επι τελους οι κακοι πληρωμενοι εγκαθετοι και κοκινοι δημοσκοποι
ανανηψαν ειδαν το φως το αληθινον  και δεν ειναι τοοοσο κακοι οσο νομιζε και ελεγε.
ο ιδιος ο γιαννης μαυρης ο κομουνιστοκομουνισταρος μεχρι πριν, επειδη εκανε  μια διαπιστωση και
μονο θα αποσιωπησει το αριστερο του παρελθον χωρις ουτε να κρατησει τα προσχηματα. 
οσο για τις νοθευσεις του πολιτικου πολιτευματος και οι αλλες βλακειες περι εισαγγελεα που ελεγε
λιγο καιρο πριν νερο και αλατι βρε παιδια !αρκει να του πετανε που και που κανενα ψηφοκοκαλακι,
ετσι κανεις οταν θυσιαζεις στον βωμο του πολιτικαντικου συμφεροντος και του βολεματος
τα ΠΑΝΤΑ

το blog  δεν λεει ψεματα ουτε ανακριβειες για αυτον τον λογο τεκμηριωνεται το καθε τι με ημερομηνιες αναρτησης και καταχωρησεις  να τα διαβαζετε για να βγαζετε εσεις τα συμπερασματα.