Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ......

Μεσα στο ολο κλιμα της πολιτικης ασταθειας που καθολου δεν μας χαλαει,γιατι αποδεικνυει το σαρθρο πολιτικο κατεστημενο που μας καταστρεφει την ζωη,μεσα στο επικεντρο της γης που βρισκεται η ερημη ελλαδα μας,εσκασε μια ειδησουλα που κερδισε μερικα δευτερολεπτα προσοχης. Ο πρόεδρος της Χ.Α. Νικόλαος Μιχαλολιάκος υπέστει θύμα ξυλοδαρμού και νοσηλεύεται αυτήν την στιγμή στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς..Μάρτυρες λένε πως δέχθηκε γρονθοκοπήματα προκαλώντας του κακώσεις στο πρόσωπο και το σώμα… Το Ζούγκλα έδωσε ”φως στο τούνελ” γι’άλλη μια φορά…”
απο την πρωτη αναγνωση βεβαια και για τους γνωστες της καταστασεως δειχνει οτι η ειδηση ειναι ψευτικη,1) δεν ειναι προεδρος και 2) (το ζουγκλα εδωσε φως στο τουνελ) δειχνει την σοβαροτητα του δημοσιογραφου που καταχωρησε την ειδηση.
αλλου ομως ειναι το σοβαρο της υποθεσης,οτι μια καταχωρηση κακοβουλη ισως εχει το ειδικο βαρος της.δηλαδη ειπε καποιος κατι καπου και αρχισαν τα παρατραγουδα απο τον αρχηγο που στην πρωτη πετρια που τρωει αντιδρα σαν πανικολητο στραβαδι, ιδου και η διαψευση στην κεντρικη σελιδα της χ.α (( Ένα βρώμικο, προβοκατόρικο και φανταστικό δημοσίευμα καταχωρήθηκε στον ιστότοπο του μπλογκ του zougla.gr σύμφωνα με το οποίο ο Γ. Γ. της Χρυσής Αυγής ευρίσκεται… μαχαιρωμένος σε νοσοκομείο!))... με λιγα λογια δια χειρος του ιδιου
εγινε και μαχαιρωμενος!! σοβαροτης μηδεν ο εν λογω κυριος...
προσπαθει να διαψευσει την βλακεια με μεγαλυτερη βλακεια! μιλαμε με τετοια συγκροτηση σκεψης θα επρεπε να κρυβεται,και οχι να μιλαει και απο επανω.
το δευτερο ειδικο βαρος που εχει το εν λογω περιστατικο ειναι οτι οταν ο οποιοσδηποτε οσο και 
αν μπορει μεσω του διαδυκτιου να γραφει οτι αρλουμπα θελει,οταν αναφερεται στον ηγετη μιας εθνικιστικης παραταξης με τετοια ευκολια και χωρις κανεναν φοβο,δειχνει ποσο για πλακα τον
εχουν οι αντιπαλοι του.θα θυμησουμε στους ΠΑΛΙΟΥΣ της χ.α οτι ουτε σαν ιδεα δεν τους περνουσε να διαδωσουν κατι τετοιο,και να γελαει μεχρι και το indymedia.αλλα δυστηχως και 
εκει εχει δωσει κατα το παρελθον παρομοια παραδειγματα να γελανε..πχ τις φωτογραφιες στα μηχανηματα με τα κουκλακια.
να περασουμε σε ενα αλλο θεμα αλιευμενο απο την σελιδα που διαχειριζεται ο γ.γ αποσπασμα απο «ΤΑ ΝΕΑ»: “πλησιάζει η ώρα που η αντικοινοβουλευτική Ακροδεξιά «θα κάνει ταμείο»…” “…Με βάση τα παραπάνω, πολλοί εκτιμούν πως πλησιάζει η ώρα που η αντικοινοβουλευτική Ακροδεξιά «θα κάνει ταμείο»)) 
Αναρτήθηκε από τον/την xryshaygh στο Νοεμβρίου 4, 2011 (( 
εδω  γραφει ξεκαθαρα ΑΝΤΙΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ακροδεξια κυριε πινοκιο!εσυ ουτε αντικοινοβουλευτικος εισαι ουτε ακροδεξιος! εσυ λες οτι εισαι εθνικιστης γιατι θελεις με καθε τροπο να τρουπωσεις στο κυνοβουλιο εσενα δεν θελεις να σε ψηφισουν για να βολευτη? εισαι απλα ενας σφετεριστης ολου του εθνικιστικου χωρου και εχεις πουλησει ψυχη και ιδεα προκειμενου να τα τσεπωσεις.
αστειες ειδησεις σε αστειους καιρους για  αστειους ανθρωπους....