Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΔΡΑΝΟ?

Με υπερηφανεια σας παρουσιαζουμε την αναρτηση που αποτελει γροθια στο μαλακο υπογαστριο της υπερεπαναστατικης πτερυγας του εθνικισμου,δηλαδη σε οποιον τολμα να κρινει και να μην τρωει το κοινοβουλευτικο παραμυθακι που πουλαει ο μπολσεβικος ιδου λοιπον μερικα αποσπασματα.

Επανάσταση στην πράξη, όχι στα λόγια  Αναρτήθηκε από τον/την xryshaygh στο Ιανουαρίου 4, 2012
θα σταθουμε σε καποια σημεια ενδεικτικα

1 ( Αυτό όμως που δεν έχουν καταλάβει οι “επαναστάτες” αυτοί είναι ότι, με τις σημερινές συνθήκες, μόνο αν αγωνισθούμε και μπούμε με την εκλογική διαδικασία, εμείς, οι “τρελοί” Χρυσαυγίτες στο άντρο της διαφθοράς και του εθνομηδενισμού, στη βουλή, δύναται να αλλάξει όλο το ένοχο πολιτικό σκηνικό. Και όχι μόνο θα αλλάξει αλλά θα ΤΡΙΞΟΥΝ τα θεμέλια του. Μόνο με ένα Γνήσιο κίνημα Αρχών δύναται να επιτευχθεί ένας σκοπός)

απο ποτε αποτελει αγωνα τρελων το κυνοβουλευτικο βολεμα αναμεσα σε σαπιους διεφθαρμενους και προδοτες πολιτικους? μπαινοντας στο κυνοβουλιο δεν θα τριξουν τα θεμελια μα θα συμβει παλι το ιδιο γελοιο θεαμα του δημου της αθηνας με τις ψινακοχαιρετουρες και τα πλατια χαζοχαμογελα,   οπως  εκεινο το ταπεινωτικο θεατρο για καθε εθνικιστη που σεβεται και την ιδεα και τον εαυτο του.

2( Ακόμη είναι γνωστό ότι είναι πολλοί αυτοί που προτείνουν τέτοιες “δυναμικές” παρεμβάσεις, όπως “ντου στη βουλή” κτλ, αλλά όταν έρχεται η ώρα και διοργανώνεται μια μαζική πορεία από το Κίνημα μας, είναι άφαντοι. )

θα του αναφερουμε μονο οτι οταν ηταν να ψηφιστει το λαθρονομοσχεδιο καποιοι (σουπερ ντουπερ υπερεπαναστατες) κατα τον φοβικο αρχηγο του, ειχαν προτεινει καποιες σοβαρες παρεμβασεις ωστε να βγει στην επιφανεια η δυναμικη του κινηματος,αλλα ο μιζεριας τις απερριψε και προτιμησε να μην γινει ουτε  ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.οσο για το αφαντοι ?ας τον ρωτησει και αυτος ποτε βρεθηκε σε μαχη πεζοδρομιου τελευταια φορα? η  γιατι εμφανιστηκε μετα απο 3 ολοκληρες μερες οταν δεχτηκαν τα γραφεια στην σωκρατους την υπουλη βομβιστικη επιθεση?ετσι για να μαθει ποια ειναι η εννοια της λεξης αφαντος.
στην αναφορα του για τους αγανακτισμενους εδω υπαρχει ταυτιση αποψεων για τον ρολο και τον σκοπο που ειχαν με τις συγκεντρωσεις δηθεν διαμαρτυριας.μα για το καπελωμα των αριστεριστων τιθεται το εξης ερωτημα γιατι δεν εμφανιστηκε πουθενα το κινημα να  το αποτρεψει? και σιγουρα ουτε  αυτο ηταν επιλογη της βασης .
για να κλεισουμε τον σχολιασμο του αρθρου μπορεις κυριε θαλη πυρηνα μαγνησιας-πο θεσσαλιας  να πιστευεις οτι αυτο που κανεις ειναι και το σωστο γιατι ετσι θελεις να νομιζεις αλλα πριν αρχισεις το γλυψιμο στον αρχηγομπολσεβικο σου επρεπε πρωτα να γνωριζεις οτι αυτοι που υποτιμητικα λες και εσυ" επαναστατες "ειναι καποιοι που  και θυσιες  και κινδυνους περασαν μονο και μονο να μπορεις εσυ τωρα να  βγαινεις στον δρομο και να λες ναι ειμαι χρυσαυγιτης .
αλλα δυστυχως και εσυ αρκεισαι μονο στον αχαρο ρολο της ψηφοθηριας προς ωφελος..αλλων