Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Η ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ

Οταν το ψεμα εχει γινει πια η δευτερη φυση σου οτι και να συμβαινει γυρω σου εσυ το ερμηνευεις
οπως σε βολευει εισαι απλα ψευτακος ,αλλα αν το κανεις τροπο ζωης και το πουλας τοτε...εισαι αρχηγος!
η εγκυκλοπαιδια του ψευδους λοιπον ανοιγει με τα ποσοστα των δημοσκοπησεων και τα απιστευτα φιδια Η συνέντευξη του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ”
Αναρτήθηκε από τον/την xryshaygh στο Οκτωβρίου 29, 2011 (  Μάλιστα σοβαρές πηγές από τον χώρο των πολιτικών ερευνών και του παραπολιτικού παρασκηνίου φέρουν τη Χρυσή Αυγή ακόμα και να αγγίζει (ή και να ξεπερνά!) το ποσοστό του 3% των ψήφων ) ουτε ο σεφερλης δεν βγαζει τοσο πετυχημενα αστεια! αν μη τι αλλο μπορει να μην κανει για αυτο που πουλαει,αλλα λεει ωραια αστειακια το μπαγασικο.και επειδη εδω οτι λεμε το τεκμηριωνουμε δειτε λοιπον
<< δημοσκόπηση της Public Issue, η οποία παρουσιάστηκε το βράδυ της Πέμπτης στο ΣΚΑΪ. Δείκτες κοινωνικής δυσαρέσκειας βρίσκονται στα ύψη.
Ειδικότερα, στην εκλογική επιρροή η ΝΔ προηγείται με 31,5%, ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 22,5%, το ΚΚΕ με 10,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 9,5%, ο ΛΑΟΣ με 9%, η Δημοκρατική Αριστερά με 5%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 3% και η Δημοκρατική Συμμαχία με 2%  >> 
συνολο 93% μενει αλλο ενα 7% αν παρει εκεινος απο 3% και επανω που λεει τα αλλα 40 κομματα που υπαρχουν θα εξαφανιστουν?κριμα ρε μεγαλε και ξερεις και μαθηματικα....και οχι τιποτα αλλο
με αυτα που λες θα στεναχωρησεις και τον αλλον (δημοτικο συμβουλο) τον ανταρσυα που λεει και αυτος τα ιδια στους δικους του. 
ας ερθουμε τωρα στα των παρελασεων..εγινε στην θεσσαλονικη και σε ολη την χωρα μεγαλο γλεντι,
διαφωνω βεβαια ως προς τις ματαιωσεις ,αλλα δυστυχως καποιοι μπροστα στον θυμο τους δεν υπολογισαν την αξια της επετειου, και μεσα σε αυτους και καποια στελεχη και μελη στην θεσ/νικη.
ετσι και αλλιως δεν παιζει και τοσο ρολο αφου το εκανε και πολυς κοσμος μαζι τους ακομα και συριζοαναρχικοι.και εδω γενναται το ερωτημα ..Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ: Αναρτήθηκε από τον/την xryshaygh στο Οκτωβρίου 28, 2011
Από την σε διατεταγμένη υπηρεσία συκοφαντία και παραπληροφόρησή τους από τα κανάλια της διαπλοκής δεν λείπει η αναφορά σε Χρυσαυγίτες. Ε, λοιπόν, ναι! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι στο πλευρό του Λαού και είναι ενάντια σε όσους εκχωρούν την εθνική κυριαρχία της Ελλάδος.
γιατι δεν εχεις την ψυχη τουλαχιστον να το παραδεχθεις οτι ναι! τα παιδια πηγαν και εκαναν αυτο που
πιστευαν καλως η κακως ,εκαναν αυτο που πιστευαν σωστο ομως.εσυ ουτε να το παραδεχθεις τολμας
αλλα με μισολογα και δηθεν υπονοουμενα κατα την προσφιλη σου μεθοδο κρατας αποστασεις ασφαλειας. τοσο μικροψυχος εισαι που δεν τολμας να παραδεχθεις την οποια αληθεια μη τυχων και θυμωσει το συστημα που ικετευεις να σε βαλει κατω απο την κοινοβουλευτικη του φτερουγα.
οι καιροι απαιτουν αναστημα!! οχι αποστημα!!
Υ.Γ με την ελευθερη ωρα αρχισαμε φλερτ . και αυτους δεν τους εβριζες τοσα χρονια?
       τυφλα να εχει ο μελισανιδης μπροστα στις δικες σου κολοτουμπες..μπαγασακο