Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΠΕΝΙΑ ΤΕΧΝΑΣ ΚΑΤΕΡΓΑΖΕΤΕ!

Πρεπει να εχει πεσει μεγαλος πανικος στο επιτελειο της οδου δηλιγιαννη  τελικα ,γιατι βλεποντας οτι τζαμπα καιει η λαμπα και ολες οι τρεχαλες των μελων δεν πιανουν τοπο αρχισε να φανταζετε διαφορα ο μιχαλοκατμαν.
το καινουργιο ? διαβαστε και θαυμαστε!Τελικά τους… μάντρωσαν σε κλειστά γήπεδα
Αναρτήθηκε από τον/την xryshaygh στο Αυγούστου 31, 2011 Οι μουσουλμάνοι έφυγαν από τις πλατείες, υπό τον φόβο της… «ακροδεξιάς». Με μία ακόμη πιο ισχυρή Χρυσή Αυγή θα φύγουν και από τη χώρα  σε καλο να σου βγει μεγαλε που μας κανεις και ευθημησουμε τετοιους καιρους.
η πρωτη ελαφρα <<ακροδεξια>> στροφουλα ! νατα μας αρχιζουμε να ψιλοαυτοπροσδιοριζουμε θεση κοινοβουλευτικα αποδεκτη ,και απο πισω.. το κερασακι ψηφιστε με για να τους διωξω! εδω κλαιμε
απο τα γελια 
ρε πινοκιο αρχιψευταρε παρακαλοψηφε στην ομιλια σου στα ιμια το 2010 δεν ντραπηκες να πεις
ψεματα σε χιλιαδες κοσμο ( τοτε που εβγαλες την ταυτοτητα απο την τσεπη και με υφος στρατηλατη
ελεγες...σε λιγες μερες που θα ψηφιζουν το λαθρονομοσχεδιο στην βουλη ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!) και επειδη ψεματα δεν λεμε(  http://www.youtube.com/watch?v=ow2Ofk-NhAU και συγκεκριμενα απο το 1.50 μεχρι το 2.44 λεπτο )οταν ομως το ψηφιζαν ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ .και τωρα το ξαναλες?
αλλα το θεμα εχει και φαντασια ...(Οι αρμόδιοι του υπουργείου εσωτερικών σκέφτηκαν απλά:  «αν επιτρέπαμε και πάλι δημόσια προσευχή στο κέντρο της Αθήνας θα αντιδρούσαν οι χρυσαυγίτες, θα έπρεπε τότε να τους χτυπήσουν τα ΜΑΤ, θα τους κάναμε ήρωες στα μάτια του κόσμου και τα ποσοστά τους θα εκτινάσσονταν ακόμα περισσότερο…».)νατα! νατα !εχει και τηλεπαθητικο χαρισμα ακουσε την σκεψη των αρμοδιων εδω γελανε και τα πληκτρολογια! πες μας ρε μεγαλε αφου εχεις τετοιο  χαρισμα πως δεν επιασες και το τζοκερ να ησυχασουμε?
τελειωνοντας το αρθρο κλεινει ( μόνο μία ισχυρή Χρυσή Αυγή μέσα στο κοινοβούλιο εγγυάται την επίτευξη του στόχου αυτού)  εγγυαται για αλλη μια φορα οτι λεει ψεματα. εδω απο εξω δεν πηγε
εστω να φωναξει... αμα  εαν  και οταν μπει μεσα θα το κανει?  μυαλο εχετε μπορειτε να κρινετε.