Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΠΡΟΣΕΚΤΟ... ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΟ..

Απευθύνομαι, κυρίως, στον συντάκτη του παρελκυστικού διαδικτυακού τόπου με το όνομα Ήρωος Γερμανού Πολεμιστού (και όχι διαδικτυακής όρνιθος … ) το οποίο σήμερα ανήρτησε στοχοποιητικό σχεδιάγραμμα της περιοχής με επισεσημασμένη την κατοικία του Ν. Μιχαλολιάκου για να του πω τα εξής : μπορείς εγκαίρως και ΕΠΩΝΥΜΩΣ να ζητήσεις συγγνώμη όχι από τρίτον αλλά από τον εαυτόν και την συνείδησή σου (εάν διαθέτεις ελάχιστη !) και να κατεβάσεις αμέσως τον δείκτη (το στοχοποιητικό σχεδιάγραμμα) διότι θα με αναγκάσεις να επανέλθω … !

Η ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ

Συμπλοκή Πεύκης – Συνεχίζουν την παραπληροφόρηση!

Αναρτήθηκε από τον/την xryshaygh στο Ιουνίου 2, 2011
undefinedΣτην αρχή είπαν ότι πρόκειται για ποινική υπόθεση… Μετά ότι ήταν τρομοκράτες και είχαν πάει εκεί για να κλέψουν αυτοκίνητο!
Μόνο που στην περιοχή βρέθηκε μέσα στα πλαίσια του κτυπήματος που σχεδίαζαν μία ακόμη κλεμμένη μοτοσικλέτα και ένα βαν.
Τους ξέφυγε και είπαν ότι στόχος ήταν συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής, αλλά δεν το κατονομάζουν για να μη… δημιουργήσουν κλίμα.  Η αστυνομία, η οποία έχει στοιχεία για τους στόχους της συγκεκριμένης τρομοκρατικής οργάνωσης από τις γιάφκες τους, έκανε τον Πόντιο Πιλάτο λέγοντας ότι δεν επιβεβαιώνει και δεν διαψεύδει… Μετά η είδηση χάθηκε!
Η αισχρή παραπληροφόρηση έφτασε μέχρι του σημείου να λένε ότι εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής επισκέφτηκε την αντιτρομοκρατική! Μεγάλο ψέμα και σκόπιμο, το οποίο μάλιστα ελέχθη «εμπιστευτικά» προς δημοσιογράφους… Τώρα το παραμύθι άλλαξε και εγράφη (πάλι από διαρροή…) ότι οι δύο τρομοκράτες δεν προετοίμαζαν κάποιοι κτύπημα, αλλά απλά βρέθηκαν τυχαία στην περιοχή και ήταν εν κινήσει! Πράγμα, που διαψεύδεται και από τις καταθέσεις των αστυνομικών και από αυτόπτες μάρτυρες.
Είχαν πάει λέει… βόλτα(ME KATEYΘYNΣH ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ… ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΕΥΘΤΝΣΗ;)! Έχοντας μαζί τους όπλα, ένα μπιτόνι βενζίνη για να κάψουν το κλεμμένο όχημα στην συνέχεια και μάλιστα είχαν πάει βόλτα με κλεμμένο μηχανάκι! Είναι φανερό ότι παραπληροφορούν. ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ!
Δείτε τον χάρτη της περιοχής και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…
undefined

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Από τους τρομοκράτες στους καναλάρχες και από τα «παπαγαλάκια» στους «δημοσκόπους»


ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ
ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
ΒΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ( ΕΧΘΡΟΥ) ΣΑΣ... ΑΝ ΔΙΑΘΕΤΕ ΤΗΝ
ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΛΩΣ ΣΙΩΠΗΣΤΕ...